Parist infúzióra kötik, mert aggódnak az állapota miatt, mivel továbbra sem hajlandó enni.

A szállodalánc örökösnő 45 napos börtönbüntetését tölti, mert lejárt jogosítvány nélkül vezetett, ha esetleg valaki még nem tudná. Amióta visszaszállították a rácsok mögé nem hajlandó rendesen enni, ennek köszönhetően 2 és fél kilót fogyott az elmúlt héten, nagyon gyengének és fásultnak is tűnik.

A gyors súlycsökkenés miatt az orvosok most azt tervezik, hogy infúzióra kötik, mert már olyan sovány, hogy kilátszanak a csontjai. De előbb még megpróbálják rávenni az evésre.

Egy belső forrás szerint Paris csak árnyéka kinti önmagának, nem elég, hogy a csontjait meg lehet számolni a ruháján keresztül, de nem viselhet sminket és a haján is meglátszik, hogy a méregdrága samponok helyett szappannal kell mosnia.

Arra egyébként még mindig nem derült fény, hogy mi az a titokzatos betegség, ami miatt házi őrizet alá helyezték három napra.

Mivel az evés nem veszi el túl sok idejét, másra van bőven, így a rajongók leveleire válaszolgat.

Ezekben köszönetet mond a támogatásért és a szeretetért, ami még a vastag börtön falakon át is érződik, és nagyon örül annak, hogy ilyen sokan szakítanak időt arra, hogy neki írjanak.

De nem csak Paris kap sok levelet, az anyja Kathy is alig győz a lánya e-mail fiókjába érkező üzenetekre reagálni.

(by: http://www.netbulvar.hu/csillagszoro)

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Szereted az EMO-kat?
Igen,énis az vagyok <3
Nem -<3
Én csak szeretem őket,de én nem lennék az <3
Nincs olyan ismim
Is-is... <3